Buscar este blog

lunes, 31 de enero de 2011

ARTICULO PRENSA

31 enero, 2011
El gavanenc Manel Castillejos porta “Fotomatón” a l’Espai Maragall
26 ene 2011 07:21:00 L’obra és la primera producció de la companyia teatral de l’actor
El popular actor Manel Castillejos representarà divendres a l’Espai Maragall l’obra “Fotomatón”, on interpreta tots els personatges i on també asumeix tasques de producció, ja que el muntatge és el primer que realitza la seva companyia Homboritongo. “Fotomatón” es basa en un text de Gustavo Ott reinterpretat per Castillejos des de l’òptica del futbol, sota la direcció de Jesús Salgado. Vuit personatges són els que passen per les seves mans, des d’un futbolista, Fernando, fins els membres de la seva família.

L’actor va triar aquesta obra perquè buscava “una obra d’un sol actor en la que hi hagués una mica de tot, comèdia, ironia i drama”. Amb ella s’inicia la trajectòria de Homboritondo, “una companyia molt petita però amb molta qualitat”, diu Castillejos. El disseny gràfic del muntatge és obra dels gavanencs Josep Bel i Josep Fairen, de Dissenyatxtu. L’obra es va estrenar el 25 de novembre de l’any passat al Centro Cultural La Elipa de Madrid, i llavors Castillejos ja va manifestar la seva intenció de dur-la a Gavà, una ciutat que és punt de partida de la gira que faran per Espanya.

La funció començarà a les 21h; el preu de les entrades és de 10 euros.

EL BRUGUERS , DIARI DE LA CIUTAT. GENER-2011





Enrere Plaça de Jaume Balmes, s/n - 08850 Gavà - Tel. 93 263 91 00Nota legal |© Ajuntament de Gavà, 2005

GIRA EUROPEA


EN MARZO ESTAREMOS EN FRANKFURT. LOS DIAS 18 Y 19 A LAS 20H.
LUGAR: Das Internationale Theater Frankfurt

viernes, 7 de enero de 2011

EMPEZAMOS GIRA

EL PRÓXIMO 28 DE ENERO, FOTOMATÓN, EN MI CIUDAD NATAL,GAVÀ (BARCELONA), A LAS 21H. ABRIMOS LA TEMPORADA DE LA CIUDAD Y LA GIRA. ES UN HONOR Y UNA GRAN RESPONSABILIDAD QUE ASUMO CON UNA GRAN ILUSIÓN.
A LOS QUE PODAIS ASISTIR, OS ESPERO Y OS INVITO A QUE LO HAGAIS.
UN SALUDO.